Image Alt

Stappenplan

Welke stappen nemen om de app te gebruiken binnen de vereniging?

1. Vraag gratis proefaccount aan

  Aanvragen

  2. Bevestig je omgeving

  Je ontvangt na aanmelding, een mail met een bevestigingslink. Bevestig z.s.m. jouw account. Hierna ben je in staat om je proefaccount voor 14 dagen te gebruiken.
  Aanvragen

  3. Nodig de andere trainers alvast uit

  Goed bezig! Jouw omgeving is opgezet. Je kan eventueel andere trainers ook toevoegen aan jouw proefaccount. Je kunt de uitnodigingen versturen via het menu rechtsboven > teamleden. De uitgenodigde trainers zullen eveneens toegang krijgen via hun mailbox.
  Omgeving

  4. Applicatie aanschaffen

  Ben je tevreden tijdens of na jouw proefperiode? Schaf de app aan door op het menu linksboven (9 vierkantjes) te klikken en naar de store te gaan. Via de store kan je de applicatie aanschaffen voor het aantal trainers dat je toegang wilt geven. We gaan uit van 100 clicks per trainer per jaar. Factuur ontvang je na betaling, zo niet. Stuur even een mailtje.
  Omgeving

  5. Opschalen wanneer jij wil

  Alleen de beheerder van het account kan het aantal gebruikte clicks binnen de vereniging zien. Dat kan alleen via de computer! Je gaat binnen onze app naar het menu linksboven (9 vierkantjes) en klikt op 'mijn licenties'. Daar zie je hoeveel clicks je hebt gebruikt. Heb je een groter pakket nodig? Wij schalen je pakket op zodra dat nodig is in overleg met jou.

  Trainers toevoegen!

  Als beheerder kan jij jouw collega trainers binnen de vereniging uit te nodigen voor jullie account. Doe dit snel, zodat iedereen aan de slag kan. Wil je weten hoe? Klik op onderstaande video.

  Tip: App op je telefoon!

  Stimuleer jouw collega trainers om de web-app toe tevoegen aan hun beginscherm. Dat kan via de webbrowser zoals hieronder in de video is weergegeven vanaf 27 seconden. Een app, snel en eenvoudig!
  Omgeving

  Vraag de applicatie aan

  meer weten?

  Vul hier jouw gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.   Of bel ons voor meer info:

   x