Image Alt

Stappenplan

Welke stappen nemen om de app te gebruiken binnen de vereniging?

1. Hoeveel clicks heb je nodig?

Allereerst bepalen we de grootte van je app-pakket. Door het inventariseren van het aantal trainers dat gebruik gaat maken van de app kunnen we het aantal clicks bepalen. Met deze benadering gaan we je pakket inrichten.
Aanvragen

2. Vraag je account aan

Wanneer je de pakketgrootte hebt bepaald kun je jouw lidmaatschap aanvragen onder vermelding van het geschatte aantal clicks. Aanvragen is super eenvoudig – dit kan onderaan deze pagina of via het contactformulier.
Aanvragen

3. Je ontvangt uitnodiging per mail

Nadat we je aanvraag behandeld hebben ontvang je een bevestiging in je mailbox. Let op, deze mail belandt vaak in de spambox - check deze dus goed en markeer hem als 'geen spam'. Volg de instructies in de mail op en je bent ready to go!
Omgeving

4. Nodig de andere trainers uit

Goed bezig! Je spelenderwijs omgeving is opgezet. De enige stap die nog rest is het toevoegen van andere trainers. Je kunt de uitnodigingen versturen via het menu > teamleden. De uitgenodigde trainers zullen eveneens toegang krijgen via hun mailbox.
Omgeving

5. Opschalen wanneer jij wil

Houd het aantal clicks binnen je omgeving in de gaten. Heb je een groter pakket nodig? Spelenderwijs Verbeteren zorgt ervoor dat jij nooit tegen limitaties aan loopt. Wij schalen je pakket op zodra dat nodig is!

Trainers toevoegen!

Als beheerder kan jij jouw collega trainers binnen de vereniging uit te nodigen voor jullie account. Doe dit snel, zodat iedereen aan de slag kan. Wil je weten hoe? Klik op onderstaande video.

Tip: App op je telefoon!

Stimuleer jouw collega trainers om de web-app toe tevoegen aan hun beginscherm. Dat kan via de webbrowser zoals hieronder in de video is weergegeven vanaf 27 seconden. Een app, snel en eenvoudig!
Omgeving

Vraag de applicatie aan

meer weten?

Vul hier jouw gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.Of bel ons voor meer info:

x