Image Alt

Clinics

De clinics zijn bedoeld voor de trainers, dat past binnen onze langetermijnvisie. Om de aandacht goed te verdelen geven wij clinics aan maximaal 12 spelers.

ervaren is leren

Ons voorkeur gaat uit naar clinics aan kleine groepen van ongeveer 12 spelers. Zo kan de aandacht mooi verdeeld worden tussen de kinderen en de trainers. De clinics kunnen ook aan de trainers zelf gegeven worden, want 'ervaren is leren'. We hebben per 2-tal een bal en een korf nodig. Tot dan!

Vraag van de vereniging

Wij spelen een uur lang in de op de vraag vanuit de vereniging

Introductie

We verduidelijken onze werkwijze en manier van denken

Vragen

Na de clinic beantwoorden we alle overige vragen

Opvolging

Bij vragen achteraf kan je ook nog bij ons terecht

clinic op maat

Wij spelen tijdens een clinic in de op de vraag vanuit de vereniging en verduidelijken direct onze werkwijze. Een oefening zo inrichten dat de omgeving betekenis geeft aan de spelers over de gewenste korfbalactie. Observeren en waar grijp je in als trainer? Tijdens een dergelijke clinic doen de trainers veel inspiratie op. Na deze clinic is er ruimte om alle overige vragen te bespreken.

CLINIC PAKKET

Dit pakket richt zich op trainersbegeleiding. Alle trainers van de vereniging ontvangen onze applicatie. We starten dit traject met een presentatie en een clinic. Na deze kick-off geven wij nog drie clinics aan jeugdspelers, waarbij de trainers actief aanwezig zijn om onze begeleiding en de verschillende spelvormen mee te nemen. Dit pakket kost bij elkaar 700 euro. Een korting van 75%! Voor vragen, neem contact met ons op!
VIDEO
juni 2021
ma di wo do vr za zo
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
 • Clinic
 • 250
  • Exclusief reiskosten
  • Exclusief BTW
  • Inclusief een leerzame avond!
BOEK

meer weten?

Vul hier jouw gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Of bel ons voor meer info:

  x