Image Alt

Clinics

De clinics zijn bedoeld voor de trainers, dat past binnen onze langetermijnvisie. Om de aandacht goed te verdelen geven wij clinics aan maximaal 12 spelers.

ervaren is leren

Ons voorkeur gaat uit naar clinics aan kleine groepen van ongeveer 12 spelers. Zo kan de aandacht mooi verdeeld worden tussen de kinderen en de trainers. De clinics kunnen ook aan de trainers zelf gegeven worden, want 'ervaren is leren'. We hebben per 2-tal een bal en een korf nodig. Tot dan!

Vraag van de vereniging

Wij spelen een uur lang in de op de vraag vanuit de vereniging

Introductie

We verduidelijken onze werkwijze en manier van denken

Vragen

Na de clinic beantwoorden we alle overige vragen

Opvolging

Bij vragen achteraf kan je ook nog bij ons terecht

clinic op maat

Wij spelen tijdens een clinic in de op de vraag vanuit de vereniging en verduidelijken direct onze werkwijze. Een oefening zo inrichten dat de omgeving betekenis geeft aan de spelers over de gewenste korfbalactie. Observeren en waar grijp je in als trainer? Tijdens een dergelijke clinic doen de trainers veel inspiratie op. Na deze clinic is er ruimte om alle overige vragen te bespreken.

CLINIC PAKKET

Dit pakket richt zich op trainersbegeleiding. We starten het traject met een presentatie en een clinic. Na deze kick-off geven wij nog drie clinics. Deze 3 clinics worden in overleg met de club ingepland. De vervolgclinics geven wij aan jeugdspelers van de vereniging, waarbij de trainers actief worden betrokken. De invulling van deze vervolgclinics ingevuld op basis van de vragen of behoeftes van de trainers. De kosten voor dit pakket zijn €950,- (excl. reiskosten en BTW). Neem bij vragen of interesse contact met ons op!
VIDEO
juli 2022
ma di wo do vr za zo
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 • Clinic
 • 250
  • Exclusief reiskosten
  • Exclusief BTW
  • Inclusief een leerzame avond!
BOEK

meer weten?

Vul hier jouw gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Of bel ons voor meer info:

  x