Image Alt

Clinics

De clinics zijn bedoeld voor de trainers, dat past binnen onze langetermijnvisie. Om de aandacht goed te verdelen geven wij clinics aan maximaal 12 spelers.

ervaren is leren

Ons voorkeur gaat uit naar clinics aan kleine groepen van ongeveer 12 spelers. Zo kan de aandacht mooi verdeeld worden tussen de kinderen en de trainers. De clinics kunnen ook aan de trainers zelf gegeven worden, want 'ervaren is leren'. We hebben per 2-tal een bal en een korf nodig. Tot dan!

Vraag van de vereniging

Wij spelen een uur lang in de op de vraag vanuit de vereniging

Introductie

We verduidelijken onze werkwijze en manier van denken

Vragen

Na de clinic beantwoorden we alle overige vragen

Opvolging

Bij vragen achteraf kan je ook nog bij ons terecht

clinic op maat

Wij spelen tijdens een clinic in de op de vraag vanuit de vereniging en verduidelijken direct onze werkwijze. Een oefening zo inrichten dat de omgeving betekenis geeft aan de spelers over de gewenste korfbalactie. Observeren en waar grijp je in als trainer? Tijdens een dergelijke clinic doen de trainers veel inspiratie op. Na deze clinic is er ruimte om alle overige vragen te bespreken.

Structurele begeleiding

Steeds vaker kiezen clubs voor structurele trainersbegeleiding op hun vereniging vanuit Spelenderwijs Verbeteren. De trainers van Spelenderwijs Verbeteren komen structureel langs bij de vereniging om trainers en trainersbegeleiders op te leiden, zodat in de jeugdopleiding duurzaam de visie van Spelenderwijs Verbeteren terug te zien is. Interesse of vragen over de begeleiding? Neem contact met ons op!
VIDEO
juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 • Clinic
 • 250
  • Exclusief reiskosten
  • Exclusief BTW
  • Inclusief een leerzame avond!
BOEK

meer weten?

Vul hier jouw gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Of bel ons voor meer info:

  x