Image Alt

Veelgestelde vragen

Applicatie

Hoe bestel ik de applicatie?

U kunt op onze website een keuze maken hoeveel clicks u wilt gaan gebruiken. U ons een e-mail sturen naar info@spelenderwijsverbeteren.nl of het contactformulier invullen via onze website.

De applicatie, wat is dat?

De applicatie is een hulpmiddel voor trainers om leuke en leerzame trainingen te bieden aan de spelers. In de applicatie staan ruim 130 spelvormen die gericht zijn op 3 categorieën: aanval, verdediging en vaardigheden. Alle spelvormen zijn verfilmd en de gebruiker wordt a.h.v. een voice-over meegenomen in de achterliggende gedachte van de spelvormen. Tevens staan de spelregels, aanpassingen en het materiaal omschreven om je als trainer te helpen de spelvormen bij te sturen. Er staan ook vragen die je kan stellen of impliciete opdrachten die je kan geven om de bewustwording bij de spelers te stimuleren. De gebruiker kan ook hun eigen trainingen maken door de spelvormen te selecteren als favoriet. Al met al een prima hulpmiddel om de trainers te ondersteunen!

Waarom werken jullie met clicks?

Een vereniging of beheerder van het account wilt graag in de gaten houden hoe de applicatie gebruikt wordt. Dit kan door trainingen bij te wonen, maar met het nieuwe systeem kan dit ook door de applicatie te bekijken. Het aantal clicks is namelijk te zien door de aanvrager of beheerder van het account. Op deze manier betaal je zelden teveel!

Wat is een click?

Elke keer dat er een gebruiker een video bekijkt en dus klikt op een video wordt dat gezien als één click. Hoe meer clicks er aangevraagd wordt, hoe goedkoper het abonnement.

De clicks zijn op, wat nu?

Bijkopen kan altijd. Zijn de clicks op, dan kan dit via de store binnen de web-app. Zijn de clicks bijna op, dan kan je ron@teamtv.nl een mail sturen. Hou dit wel in gedachten bij het aanvragen voor het volgende jaar of volgende seizoen om kosten te voorkomen.

Op welke apparaten werkt de applicatie?

De applicatie is op elk apparaat beschikbaar! Dus computers, telefoons en tabblets. De applicatie is een webbased applicatie. Dat wil zeggen dat deze niet afhankelijk is van een Android, Apple of een ander besturingssysteem. Je klinkt simpelweg op een link waarna je naar de applicatie verwezen wordt.

Hoe is de applicatie ingedeeld?

De applicatie is ingedeeld in 3 hoofdcategorieën: aanval, verdediging, vaardigheden. Elke categorie is weer opgesplitst in korfbalacties. De aanval is opgesplitst in schieten, assist, vrijlopen en rebound. De verdediging is opgesplitst in voorkomen van schieten, voorkomen van passen, onderscheppen en verdedigende rebound. En de vaardigheden zijn opgesplitst in doorloopballen, schot techniek en schotspelletjes.Daarnaast zijn er voor elke categorie warming-ups ontwikkeld. Kant-en klare trainingen komen er in 2021 aan. Per onderwerp staan er een tiental spelvormen die geschikt zijn. Je kan jouw eigen trainingen maken door de spelvormen te selecteren als favoriet.

Ik heb de app besteld, wat nu?

Je ontvangt binnen een week een mailtje via TeamTV. Deze mail kan in jouw spambox terecht komen. Als je op accepteren klikt, en jouw eigen wachtwoord aanmaakt, ben je klaar om te beginnen. Je zit vanaf dat moment in jouw eigen omgeving binnen onze web-applicatie van jouw eigen vereniging. Succes!

Hoe voeg ik gebruikers toe?

Je kan als beheerder van het account meerdere mede-gebruikers toevoegen. Denk aan ouders, collega’s of trainers. Dit doe je door rechtsboven op jouw naam of vereniging te klikken en vervolgens op teamleden. Druk daarna op de groene knop: teamleden toevoegen en vul de gegevens in. Eenmaal toegevoegd, krijgt de gebruiker automatisch een mail. Benadruk dat deze mail ook in spam box terecht kan komen.

Hoe lang is een account geldig?

Een account is geldig voor 12 maanden. De clicks die nog over waren vervallen na deze geldigheidsduur.

Hoe werkt het inloggen?

Als jij zelf een account hebt aangevraagd, dan creëren wij voor jou een eigen omgeving. Het enige wat wij daarvoor nodig hebben is jouw e-mail adres en het aantal clicks dat je wilt ontvangen. Je ontvangt een mail. Deze komt hoogstwaarschijnlijk in jouw spam box terecht. Accepteer de uitnodiging door op de groene knop te drukken.

Algemeen

Wanneer betalen en wanneer ontvangen?

Applicatie: Indien wij de betaling van het pakket met inlogcodes voor de app binnen hebben, ontvangt u binnen zeven dagen de inlogcodes van ons in uw postvak. Clinic en of presentatie: wij gaan ervan uit dat binnen veertien werkdagen na de gegeven clinic en of presentatie het geld te ontvangen hebben.

Zijn de genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW en reiskosten?

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten.

Hoe kan ik betalen?

U kunt ten alle tijden het bedrag overmaken naar ons IBAN nummer: NL78INGB0006473463 t.n.v. Spelenderwijs Verbeteren.

Hoe kan ik jullie benaderen?

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website: www.spelenderwijsverbeteren.nl of een e-mail sturen naar info@spelenderwijsverbeteren.nl.

Hebben jullie nog meer informatie kanalen?

Wij hebben een Youtube kanaal genaamd: Spelenderwijs Verbeteren.
U kunt ons vinden via Social media als Facebook, LinkedIn en Instagram als : Spelenderwijs Verbeteren en via Twitter als: Spelenderwijs V.

Zijn mijn gegevens veilig?

De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Spelenderwijs Verbeteren nageleefd. Er zullen geen gegevens aan derden worden verstrekt waarbij de privacy van onze gebruikers in het geding komt.

Clinics en presentaties

Wat houdt een presentatie in?

Tijdens een presentatie van een uur, proberen wij de trainers duidelijkheid te geven over onze visie en werkwijze. Onze visie wordt besproken en toegelicht en ter ondersteuning van ons verhaal laten wij veel videomateriaal zien.
Daarvoor hebben wij een beamer en projectiescherm nodig. Net als een ruimte waarin we voldoende deelnemers kwijt kunnen. Deze laatste drie zaken verzorgt de vereniging.

Wie mag een vereniging uitnodigen?

De vereniging mag iedereen van de vereniging uitnodigen. Denk aan trainers, ouders en coördinatoren. Tevens zijn verenigingen in de buurt van harte welkom. Wellicht kunnen de kosten gedeeld worden. Graag wel in overleg met Spelenderwijs Verbeteren als er andere verenigingen uitgenodigd worden.

Kunnen wij een clinic en/ of presentatie nog annuleren?

Indien de afgesproken datum niet goed uitkomt is het mogelijk om de clinic alsnog te annuleren. Wij verzoeken u om dit minimaal vijf werkdagen van tevoren aan ons door te geven i.v.m. onze planning.

wat houdt een clinic in?

Wij spelen een uur lang in de op de vraag vanuit de vereniging en verduidelijken tegelijkertijd onze werkwijze en manier van denken. Na de clinic is er ruimte om de clinic na te bespreken en zullen alle overige vragen beantwoord worden. Een leuke, interactieve en leerzame avond!
Voor een clinic hebben wij een zaal of veld nodig. Wij streven naar maximaal 12 kinderen. En een korf en een bal per 2-tal spelers.

Wat is de doelgroep van de clinic?

De clinics zijn bedoeld voor de trainers. Wij denken namelijk op lange termijn, om die reden geven wij de clinics aan maximaal 12 kinderen. Zo kunnen we de aandacht mooi verdelen tussen de kinderen en de trainers. Er kan ook gekozen worden voor een clinic aan en dus voor de trainers.

meer weten?

Vul hier jouw gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.    Of bel ons voor meer info:

    x