Nieuwe applicatie

Betekenisvolle spelvormen, schotspelletjes en alle korfbalvaardigheden op één plek om jouw korfbaltrainingen voor te bereiden. De ruim 120 spelvormen zijn voorzien van een voice-over, de spelregels, aanpassingen, impliciete opdrachten en de juiste vragen die je als trainer kan stellen. Op deze manier kunnen we het spelinzicht van de spelers vergroten!
Onze verenigingen ontvangen een eigen omgeving binnen de applicatie. Zij kunnen zelf de trainers toevoegen en hebben inzicht in het gebruik van de applicatie. Tevens is de applicatie vanaf heden in eigen beheer! Op deze manier kunnen we zelf de app up to date houden. Elke maand worden er nieuwe spelvormen toegevoegd!

Een click systeem

Elke keer dat een gebruiker een video bekijkt geldt dat als één click. Een gemiddelde trainer gebruikt 100 clicks per seizoen. Elke vereniging is nieuwsgierig naar het gebruik van de applicatie door de trainers. Met het nieuwe clicksysteem betaal je als vereniging nooit teveel. Het gebruik van de applicatie kan namelijk in de gaten gehouden worden en worden teruggekoppeld. Deze pricing tabel geeft een indicatie van een prijsoverzicht weer. Een vereniging mag ook een willekeurig aantal clicks aanschaffen. En als de clicks op zijn, kan je natuurlijk altijd clicks bijkopen tegen een gereduceerd tarief.
Aantal clicksPrijs app voor 1 jaar
100€22,50
500€90
1000€140
1500€180
2000€220
2500€250
3000€270
3500€315
4000€360
VIDEO

Stappenplan

Inventarisatie clicks

Vereniging inventariseert hoeveel clicks zij nodig hebben. Een gemiddelde trainer gebruikt 100 clicks in een seizoen.

Aanmelding

Verenging meldt zich aan en ontvangt een eigen omgeving binnen de applicatie.

Trainers toevoegen

Vereniging kan zelf bepalen hoeveel en welke trainers zij toevoegen binnen hun omgeving. Ouders en trainers bijvoorbeeld.

Inzicht in gebruik

Vereniging kan het aantal clicks in de gaten houden en dus het gebruik van de applicatie binnen de vereniging terugkoppelen.

Pionnenroof!

First to 3 goals!

meer weten?

Vul hier jouw gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.Of bel ons voor meer info:

x