Wie zijn wij?

Mijn naam is Jeroen Euser, 28 jaar. Ik ben werkzaam als begeleider op dagbesteding de Saak (Syndion) voor volwassenen met ernstige gedrags- en agressieproblematiek.
Sinds mijn 5e korfballend bij PKC/SWKGroep. Alle selectie ploegjes bij PKC/SWKGroep doorlopen. 9 jaar in de selectie van PKC/SWKGroep gespeeld.
Ik ben op het CIOS (goes) afgestudeerd als Bewegingsagoog. Na het CIOS ben ik de opleiding SPH gaan volgen en ben ik in 2010 afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en daarnaast de Specialisatie Psychiatrie ‘Agoog in de GGZ’.
Sinds April 2014, samen met Tim, eigenaar van Spelenderwijs Verbeteren!

Mijn naam is Tim van den Berg. Sport is mijn passie en heb om die reden in 2012 de ALO opleiding afgerond en ben nu 3 jaar aan het werk als docent Lichamelijke Opvoeding op een voortgezet onderwijs school. Ik heb de jeugdopleiding binnen PKC/SWKGroep doorlopen en draag nu bij aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding als jeugdtrainer. Binnen zowel mijn lessen als binnen Spelenderwijs Verbeteren sluit ik mij volledig aan bij de visie op het spelonderwijs: Teaching Games for Understanding.