Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Wanneer betalen en wanneer ontvangen?
  Bundel: Indien wij de betaling van de bundel binnen hebben ontvangt u binnen zeven werkdagen de digitale bundel in PDF bestand in uw postvak.
  Applicatie: Indien wij de betaling van het pakket met inlogcodes voor de app binnen hebben, ontvangt u binnen zeven werkdagen de inlogcodes van ons in uw postvak.
  Clinic en of presentatie: wij gaan ervan uit dat binnen veertien werkdagen na de gegeven clinic en of presentatie het geld te hebben ontvangen.
 • Zijn de genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?
  De meeste genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Zie ons pakketten overzicht.
 • Hoe kan ik betalen?
  U kunt ten alle tijden het bedrag overmaken naar ons IBAN nummer: NL78INGB0006473463 t.n.v. Spelenderwijs Verbeteren.
 • Zijn mijn gegevens veilig?
  De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Spelenderwijs Verbeteren nageleefd. Er zullen geen gegevens aan derden worden verstrekt waarbij de privacy van onze gebruikers in het geding komt.
 • Hoe zit het met de nieuwe AVG wet?

  Privacy
  Uw privacy is belangrijk voor ons. Daarom informeren wij u graag over onze nieuwe privacyverklaring. We hebben deze verklaring aangepast vanwege de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG). Deze verklaring is uitgebreider dan voorheen en is in begrijpelijke taal geschreven. Op deze manier zijn we nog transparanter over wat we doen met uw persoonlijke gegevens.

  Privacyverklaring
  Spelenderwijs Verbeteren kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
  van de diensten van Spelenderwijs Verbeteren en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Spelenderwijs Verbeteren verstrekt. Spelenderwijs Verbeteren kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  Uw voor- en achternaam
  Uw adresgegevens
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres
  Uw Ip-adres

  Waarom Spelenderwijs Verbeteren gegevens nodig heeft?
  Spelenderwijs Verbeteren verwerkt uw persoonsgegevens om per email contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u telefonisch te kunnen benaderen indien u onverhoopt niet bereikt kunt worden.

  Hoe lang Spelenderwijs Verbeteren gegevens bewaart?
  Spelenderwijs Verbeteren bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

  Delen met anderen?
  Spelenderwijs Verbeteren verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

  In kaart brengen websitebezoek?
  Op de website van Spelenderwijs Verbeteren  worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Spelenderwijs Verbeteren gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

  Google Analytics?
  Spelenderwijs Verbeteren maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Spelenderwijs Verbeteren bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

  Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Spelenderwijs Verbeteren te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
  Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Spelenderwijs Verbeteren heeft hier geen invloed op.
  Spelenderwijs Verbeteren heeft Google geen toestemming gegeven om via Spelenderwijs Verbeteren verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

  Gegevens inzien, aanpassen of wijzigen?
  U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@spelenderwijsverbeteren.nl.  Spelenderwijs Verbeteren zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

  Beveiligen?
  Spelenderwijs Verbeteren neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Spelenderwijs Verbeteren maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
  Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Spelenderwijs Verbeteren verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Spelenderwijs Verbeteren op via info@spelendersijverbeteren.nl.

 • Hoe neem ik met jullie contact op?
  U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website: www.spelenderwijsverbeteren.nl of een e-mail sturen naar info@spelenderwijsverbeteren.nl.
  Wij hebben een Youtube kanaal genaamd: Spelenderwijs Verbeteren.
  U kunt ons vinden via Social media zoals Facebook, LinkedIn en Instagram als : Spelenderwijs Verbeteren en via Twitter als: Spelenderwijs V.
 • De bundel en de applicatie, wat is het verschil?
  De bundel is een boekwerk met gecategoriseerde korfbaloefeningen (lees: spelvormen) waarbij er ingegaan wordt op een kort omschreven opdracht, materiaal, aanwijzingen, (opbouw van) de spelregels en differentiatiemogelijkheden. Dit zijn mogelijkheden om het spel aan te passen door de moeilijkheidsgraad de verlagen of juist te verhogen.
  In de app zijn deze oefeningen verfilmd in filmpjes van ongeveer een minuut. Het verschil zit hem in het feit dat er in de app alleen ingegaan wordt op de korfbalbedoeling d.m.v. een voice-over en een aantal spelregels.
 • Kan ik de applicatie ook los van de bundel verkrijgen?
  Ja, de applicatie is leidend. In de oefenstof bundel staat nog steeds belangrijke informatie die een spelvorm kan maken of breken. Deze bundel kunt u voor €100-, aanschaffen als vereniging zijnde. Echter, de applicatie is dus ook los te verkrijgen.

Clinics en presentaties

 • Wat houdt een presentatie in?
  Tijdens een presentatie van een uur, proberen wij de trainers duidelijkheid te geven over onze visie en werkwijze. Onze visie wordt besproken en toegelicht, de bundel wordt kort toegelicht en ter ondersteuning van ons verhaal laten wij videomateriaal zien. Daarvoor hebben wij een beamer nodig en een ruimte waarin we voldoende deelnemers kwijt kunnen.
 • Wat houdt een clinic in?
  Wij spelen een uur lang in de op de vraag vanuit de vereniging en verduidelijken tegelijkertijd onze werkwijze en manier van denken. Na de clinic is er ruimte om de clinic na te bespreken en zullen alle overige vragen beantwoord worden. Een leuke, interactieve en leerzame avond!
 • Voor wie zijn de clinics bedoeld?
  De clinics zijn bedoeld voor de trainers. Wij denken namelijk op lange termijn, om die reden geven wij de clinics aan maximaal 20 kinderen. Zo kunnen we de aandacht mooi verdelen tussen de kinderen en de trainers. Wij geven ook clinics aan alleen de trainers, want ‘ervaren is leren’. Dit is een keuze van de vereniging.
 • Kunnen wij een clinic en/ of presentatie nog annuleren?
  Indien de afgesproken datum niet goed uitkomt is het mogelijk om de clinic alsnog te annuleren. Wij verzoeken u om dit minimaal vijf werkdagen van tevoren aan ons door te geven i.v.m. onze planning.

Applicatie

 • Hoe bestel ik de app?
  U kunt op onze website een keuze maken voor welk pakket u wilt afsluiten m.b.t. het aantal inlogcodes wat u wilt ontvangen en gebruiken. Daarna kunt u ons een e-mail sturen naar info@spelenderwijsverbeteren.nl of het contactformulier invullen via onze website: www.spelenderwijsverbeteren.nl.
 • App alleen beschikbaar voor Android of alleen voor IOS?
  De app is voor beide systemen beschikbaar en te verkrijgen via de Playstores. Voor Apple vanaf versie IOS8 en voor Android vanaf versie 4.4. Hij kan alvast gratis gedownload worden.
 • Hoe werkt het met de inlog code?
  Indien u bij ons een inlogcode besteld, ontvangt u deze inlogcodes na betaling binnen 7 werkdagen van ons.
  Elke vereniging ontvangt één code die geldig is voor een vooraf bepaald aantal apparaten en is geldig voor 12 maanden vanaf de besteldatum. Op het moment dat u de inlogcode verspreid onder de trainers, en deze trainers voor het eerst inloggen wordt het apparaat gekoppeld aan de betreffende inlogcode binnen ons systeem.
 • Ik ben mijn inlogcode kwijt, wat nu?
  Vraag de inlogcode na bij jouw collega trainers die hebben ingelogd met dezelfde code. Elke vereniging ontvangt namelijk één dezelfde code. Lukt dat niet? Stuur dan een e-mail naar info@spelenderwijsverbeteren.nl. Wij sturen jou dan alsnog de code toe. Op deze manier hopen wij jou z.s.m. weer als gebruiker van de app terug te zien binnen ons systeem.
 • Ik heb een nieuw toestel, wat nu?
  Stuur een e-mail naar info@spelenderwijsverbeteren.nl met jouw IMEI code. Wij verwijderen het betreffende apparaat binnen ons systeem en op die manier ontstaat er ruimte om met een nieuw apparaat in te loggen. Op deze manier hopen wij jou z.s.m. weer als gebruiker van de app terug te zien binnen ons systeem.
 • Is de app ook bedoeld voor tabblets?
  De applicatie is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons. Wij garanderen niet dat de applicatie gebruiksvriendelijk is voor tabblets!  
 • Kost de applicatie mij veel mobiel data verkeer?
  Het is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie waarbij alle filmpjes minimaal 1 keer volledig moeten worden gedownload en opgeslagen worden op jouw telefoon. Het zijn verkleinde filmpjes, dus kost niet teveel ruimte in het geheugen van de telefoon. De opgeslagen filmpjes staan overigens alleen in de applicatie en dus niet in jouw galerij, video’s of jouw media. Dat scheelt weer in geheugen. Nadat alle filmpjes zijn opgeslagen op de telefoon is de applicatie volledig offline te gebruiken m.b.t. het bekijken van de filmpjes. Spelenderwijs Verbeteren adviseert de gebruikers om WIFI te gebruiken bij het openen en opslaan van de filmpjes voor de eerste keer. Veel plezier!
 • Hoe zit het met een storing?
  Ondanks het feit dat wij ons uiterste best doen om u van dienst te zijn, kunnen zich er altijd storingen voordoen. Spelenderwijs Verbeteren behoudt zich het recht voor de applicatie tijdelijk buiten gebruik te stellen ten behoeve van onderhoud, aanpassing of verbetering van de applicatie. Spelenderwijs Verbeteren zal wegens zodanige buitengebruikstelling van de applicatie nimmer tot enige schade jegens gebruiker gehouden zijn en zullen een eventuele storing z.s.m. verhelpen.
 • De bundel en de applicatie, wat is het verschil?
  De bundel is een boekwerk met gecategoriseerde korfbaloefeningen (lees: spelvormen) waarbij er ingegaan wordt op de opdracht, materiaal, aanwijzingen, (opbouw van) de spelregels en differentiatiemogelijkheden. Dit zijn mogelijkheden om het spel aan te passen door de moeilijkheidsgraad de verlagen of te verhogen.
  In de app zijn deze oefeningen verfilmd in filmpjes van 0:40 seconden – 1:00 minuut. Het verschil zit hem in het feit dat er in de app alleen wordt ingegaan op de korfbalbedoeling van de oefening en een aantal spelregels.
 • Kan ik de applicatie ook los van de bundel verkrijgen?
  Ja, de applicatie is leidend. In de oefenstof bundel staat nog steeds belangrijke informatie die een spelvorm kan maken of breken. Deze bundel kunt u voor €100-, aanschaffen als vereniging zijnde. Echter, de applicatie is dus ook los te verkrijgen.