Tour de International

Spelenderwijs Verbeteren verkoopt haar concept aan Engeland! Een bevestiging dat we op de goede weg zijn, nu het concept aanslaat in zowel België als in Engeland. Natuurlijk is het concept nog in ontwikkeling, maar beide landen zien nu al mogelijkheden. En terecht, we merken dat er in Nederland vraag is naar iets nieuwe ontwikkelingen. De vraag vanuit verenigingen om hun jeugdtrainers te begeleiden, maar ook de vraag vanuit de trainers zelf om inspiratie op te doen! Wij wensen Engeland succes met de implementatie van het concept.

Handover Development Through Play

Handover Development Through Play

Begin augustus 2015 kwamen er drie Jappaners richting Nederland gevlogen om te proeven hoe het er hier in Nederland aan toe gaat. De gedrevenheid om te trainen en te leren viel ons op. Een kennismakingsgesprek leidde er toe dat we wel een training ‘moesten’ geven aan deze mannen. Een training vol met uitdaging en spelplezier! Leuk!

Mid augustus 2015 was een groep van zo’n 20 Catelanen overgevlogen richting Nederland. Een druk programma met leuke uitjes, slapen bij gastgezinnen van Deetos Snel in Dordrecht en kregen verder korfbaltrainingen van Internationals en ons als Spelenderwijs Verbeteren. Het was een leuke, leerzame en intensieve clinic. Een groot compliment aan de instelling en mentaliteit van deze spelers. We hebben ruim 3 uur getraind! ‘It was FUN!’. Thanks guys!

Catelanen

Catelanen

De pakketten worden inmiddels ook verkocht aan de eerste Belgische verenigingen. Want ook België ziet in dat zij hun jeugdspelers efficiënter kunnen laten leren. Meer spelen op trainingen om uiteindelijk het spel te spelen. Klinkt logisch, maar is lastig. De bijeenkomst van 27 juni 2015 bij de vereniging KKC Voorwaarts werpt dus haar vruchten af. Mooiste compliment wat we tot dusver hebben ontvangen van één van onze Belgische klanten: ‘Dit is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor de trainers om trainen te geven!’. Succes allemaal!