Pakketten

Spelenderwijs Verbeteren biedt verschillende (combinaties van) diensten aan. Als vereniging jouw jeugdtrainers helpen ontwikkelen, begeleiden en enthousiasmeren? Of als trainer nieuwe inspiratie op doen? Wij kunnen u in ieder geval een helpende hand aanbieden om uitdagende trainingen voor te bereiden waarbij het plezier en het leerresultaat van de kinderen voorop staat. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Tevens zal Mark Morelissen óf Tim van den Berg Spelenderwijs Verbeteren vertegenwoordigen. Hoe kunnen wij uw vereniging van dienst zijn?

€0 Gratis!locatie Papendrecht

Kennismakingsgesprek

Wij zijn bereid om een afspraak te maken in Papendrecht om vraagstukken weg te nemen en onze diensten, producten en visie toe te lichten. Daarnaast begint de implementatie niet bij de aanschaf van één van onze diensten. Deze start pas ná de aanschaf! Wij kunnen in een dergelijk gesprek meedenken over de manier van implementeren binnen de vereniging.

Voordelen

De aanwezige personen krijgen een helder beeld wat Spelenderwijs Verbeteren kan bieden voor de vereniging. Er kan meegedacht worden over een eventuele implementatie van de visie en werkwijze van Spelenderwijs Verbeteren. Tevens kunnen alle vraagstukken worden weggenomen alvorens de aanschaf van de producten plaatsvindt.

Doelgroep

Dit is afhankelijk van de betrokken personen binnen een vereniging die verantwoordelijk zijn voor de (jeugd)opleiding of voor een (beleids)plan. Echter is iedereen welkom bij een dergelijk gesprek. Wij hanteren een maximum van 3 gesprekspartners.

€0-, ex btweenmalig

Gratis bundel

Een oefenstofbundel met de gecategoriseerde korfbalspecifieke spelvormen, ontwikkeld vanuit de visie Teaching Games for Understanding. De bundel is geschikt voor de gehele jeugdopleiding. Er wordt per oefening aangegeven voor welke leeftijdscategorie de oefening geschikt is. De oefeningen zijn beschreven aan de hand van: een kort omschreven opdracht, materiaal, (opbouwende) spelregels, aanwijzingen en differentiatiemogelijkheden.

Voordelen

De bundel wordt in PDF opgestuurd en is dus online verkrijgbaar. Sinds 01-01-2018 zijn wij na 4 jaar gestopt met het ontwikkelen van de bundel. Wij willen verder inzetten op onze applicatie. De bundel is daarom voor maar gratis te verkrijgen door ons een e-mail te versturen. De bundel mag zoveel mogelijk gedeeld worden met alle betrokkenen binnen de vereniging.

Doelgroep

Deze bundel in PDF bestand is bedoeld voor alle trainers actief binnen uw vereniging. De oefeningen in de bundel zijn specifiek gericht op de korfballende jeugd. Al gebruiken sommige verenigingen de bundel t/m de senioren!

€225 ex btweenmalig

Presentatie

Wat houdt een presentatie in? Tijdens de presentatie van een uur proberen wij de trainers op een interactieve wijze duidelijkheid te geven over onze visie, werkwijze en de korfbalbedoelingen vanuit het KNKV. Onze visie, applicatie en bundel wordt toegelicht. Ter ondersteuning van ons verhaal laten wij videomateriaal zien. Daarvoor hebben wij een beamer en een projectiescherm nodig die de vereniging regelt.

Voordelen

Indien de trainers zich bewust worden van de leerprocessen van de kinderen, kunnen zij beter inspelen op de behoeftes van hun spelers. De kinderen zullen de trainingen als plezierig ervaren en tevens efficiënter het korfbalspel leren spelen en begrijpen.

Doelgroep

Alle korfbaltrainers van de betreffende vereniging zijn welkom. Wij merken wel op dat een grote groep van 15 of meer trainers met een grote diversiteit aan doelgroepen niet bevorderlijk is voor de interactie tijdens een presentatie. Het mooiste zou zijn om dit te splitsen in bepaalde leeftijdscategorieën. Afhankelijk van de wens van de vereniging zijn betrokkenen als ouders of bestuursleden natuurlijk ook van harte uitgenodigd.

€250 ex btweenmalig

Clinic

Wij spelen tijdens een clinic in de op de vraag vanuit de vereniging en verduidelijken tegelijkertijd onze werkwijze en onze manier van denken. Na deze clinic zijn de kinderen versleten, is er ruimte om de clinic na te bespreken en zullen alle overige vragen beantwoord worden. Een leuke, interactieve en leerzame avond!

Voordelen

Een clinic op maat. Spelvormen zijn zo aan te passen dat er verschillende accenten kunnen worden gelegd op de wensen van de vereniging. Een oefening bedenken is één, maar zie het dan nog maar eens over te brengen op de kinderen. Daarna start eigenlijk het allerbelangrijkste. Kijken naar de kinderen in de oefening, maar waar grijp je in als trainer? Tijdens een dergelijke clinic doen de trainers veel inspiratie op.

Doelgroep

Wij denken op lange termijn en zijn er dus voor de trainers. Om die reden geven wij de clinics aan maximaal 12 kinderen. Zo kan de aandacht mooi verdeeld worden tussen de kinderen en de trainers. De clinics kunnen ook aan de trainers zelf gegeven worden. Een prima alternatief, want 'ervaren is leren'.

€20 per jaar en ex btw prijsoverzicht

Applicatie

Al de oefeningen in de bundel zijn verfilmd en onder dezelfde categorieën en kleuren als in de applicatie terug te vinden. De applicatie is gratis de te downloaden in de Playstores voor Apple (vanaf IOS8) en Android (vanaf versie 4.4) . De filmpjes duren ongeveer 1 minuut en zijn offline te bekijken nadat de filmpjes eenmalig zijn opgeslagen in de applicatie op de telefoon. U heeft nog wel de inloggegevens nodig om de applicatie te gebruiken

Voordelen

Één inlogcode is geldig voor de gehele vereniging voor het, vooraf bepaalde en afgesproken aantal apparaten of trainers. Je kunt jouw eigen trainingen voorbereiden en opslaan. Wanneer u de oefening heeft bekeken, wordt het makkelijker om de oefening te vertalen naar de spelers.

Doelgroep

De applicatie dient als ondersteuning van de bundel. In de bundel staat informatie omschreven die oefeningen kunnen maken of breken. Echter kunt u de applicatie sinds 01-01-2018 ook los verkrijgen. Een volledig overzicht van de prijzen vindt u hier.

€399 ex btweenmalig

Clinic en presentatie

Wij maken aan de start van deze avond vaak ruimte om elkaar even voor te stellen en de trainers alvast wat zaken te noteren als hun verwachtingen en problemen in de praktijk. Op deze manier kunnen we snel inschatten waar de vraagstukken van de trainers liggen en hier op inspelen tijdens de clinic en presentatie. De clinic volgt vaak als eerst. Na de clinic begeven we ons naar de kantine voor de presentatie. De vereniging verzorgt voor ons de beamer en het projectiescherm.

Voordelen

Het grootste voordeel van de combinatie tussen de clinic en een presentatie is de balans tussen praktijk en theorie. De clinic volgt vaak als eerst, zodat trainers tijdens de presentatie een beeld kunnen vormen bij de theorie. De kans is groot dat we alle vraagstukken over de oefenstof, visie of werkwijze weg hebben kunnen, waardoor trainers snel aan de slag zullen gaan. De kunst is om de visie te continueren d.m.v. een goede trainersbegeleiding binnen de vereniging op te zetten.

Doelgroep

Een clinic aan spelers betreft een maximaal aantal deelnemers van 12 spelers. Het is tijdens een clinic aan trainers altijd mogelijk om deze per categorie bij elkaar in te delen en oefeningen te behandelen. Alle korfbaltrainers van de vereniging zijn welkom. Wij merken wel op dat een grote groep van 15 of meer trainers met een grote diversiteit aan doelgroepen niet bevorderlijk is voor de interactie tijdens deze avond. Het mooiste zou zijn om dit te splitsen in bepaalde leeftijdscategorieën. Afhankelijk van de wens van de vereniging zijn betrokkenen als ouders of bestuursleden natuurlijk ook van harte uitgenodigd.