Download de APP nu!

Zijn jullie als vereniging al in bezit van de bundel Spelenderwijs Verbeteren (5-9jr)? Download dan nu de APP!

Afgelopen maanden hebben we alle oefeningen uit de bundel (5-9 jr.) verfilmd en verwerkt in onze applicatie. De applicatie voor Android en Apple zijn vanaf dinsdag 14 april 2015 te downloaden in de Playstores.

Hoe werkt het?

  1. Stuur ons een email info@spelenderwijsverbeteren.nlof spelenderwijsverbeteren@hotmail.com met daarin de aanvraag voor het aantal inlogcodes voor de applicatie dat jullie als vereniging willen ontvangen.
  2. Je kan de applicatie ook bestellen via de website nl – pakketten – applicatie – bestel nu, je wordt doorgestuurd naar het contact formulier en je kan op deze manier aangeven wat je wilt!

Wat doen wij?
Als wij de aanvraag voor het aantal apparaten ontvangen hebben sturen wij de UNIEKE codes naar onze contactpersoon van de vereniging. Elke code is geldig voor één apparaat.

Wat doen jullie?
Het enige wat jullie moeten doen is de applicatie alvast downloaden op jullie telefoons vanuit de Playstores.
Wellicht is het handig om voor jezelf alvast de veel gestelde vragen en de handleiding van de applicatie door te nemen.

Hieronder het overzicht van de prijzen en het aantal inlogcodes:

Aantal inlogcodes

binnen één vereniging

Prijzen per jaar (12 maanden) Prijs per inlogcode
1 € 10 -, € 10-,
5 € 40-, € 8-,
10 € 70-, € 7-,
15 € 90-, € 6-,
20 € 100-, € 5-,
20> € 150-,

Belangrijk;

  • De applicatie is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, maar is ook te gebruiken op sommige tablets. Ons advies is om de applicatie te gebruiken op de mobiele telefoons, omdat elke code geldig is voor één apparaat.
  • Het is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie waarbij alle filmpjes kunnen worden gedownload IN de applicatie d.m.v. een downloadknop bovenaan de oefening. Nadat een filmpje is gedownload, kan je deze offline (zonder internet) terugzien. Je hoeft vanaf dat moment nooit meer hetzelfde filmpje opnieuw te downloaden. Snel en zuinig!
  • De APP dient ter ondersteuning van de bundel (5-9jr).

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande linkjes voor de veelgestelde vragen omtrent de applicatie. Tevens is de handleiding voor de applicatie alvast in te kijken.

Handleiding
Veelgestelde vragen