Image Alt

Clinics

De clinics zijn bedoeld voor de trainers. Wij denken namelijk op lange termijn, om die reden geven wij de clinics aan maximaal 12 kinderen.

ervaren is leren

Wij denken op lange termijn en zijn er dus voor de trainers. Om die reden geven wij de clinics aan maximaal 12 kinderen. Zo kan de aandacht mooi verdeeld worden tussen de kinderen en de trainers. De clinics kunnen ook aan de trainers zelf gegeven worden. Een prima alternatief, want 'ervaren is leren'.

Vraag van de vereniging

Wij spelen een uur lang in de op de vraag vanuit de vereniging

Introductie

We verduidelijken onze werkwijze en manier van denken

Vragen

Na de clinic beantwoorden we alle overige vragen

Opvolging

Bij vragen achteraf kan je ook nog bij ons terecht

clinic op maat

Wij spelen tijdens een clinic in de op de vraag vanuit de vereniging of trainers en verduidelijken tegelijkertijd onze werkwijze. Een oefening zo inrichten dat de omgeving betekenis geeft aan de spelers over de gewenste korfbalactie. Observeren en waar grijp je in als trainer? Tijdens een dergelijke clinic doen de trainers veel inspiratie op. Na deze clinic is er ruimte om alle overige vragen te bespreken.

Trainersbegeleiding

Binnen dit pakket komen wij minimaal vier keer langs bij jouw vereniging. Deze bijeenkomsten zijn naar keuze in te plannen. Alle trainers van de vereniging ontvangen onze applicatie. We starten dit traject met een presentatie en een clinic. We geven daarna nog drie clinics aan jeugdspelers, waarbij de trainers actief aanwezig zijn. We kunnen trainers meer spelvormen en variaties laten zien gedurende de vier bijeenkomsten en wij laten zien hoe je als trainer het best de oefeningen kan begeleiden. Dit pakket kost bij elkaar 700 euro. Een korting van 75%! Voor vragen, neem contact met ons op!
VIDEO

Boek een clinic

april 2020
madiwodovrzazo
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
  • Clinics
  • 250
    • exclusief reiskosten
    • exclusief BTW
    • inclusief een avond vol inspiratie
BOEK

meer weten?

Geef hier je gegevens in, en we nemem zo snel mogelijk contact met je op.Of bel ons voor meer info:

x