De bundel

Alle spelvormen hebben wij gebundeld. Deze bundel bestaat uit gecategoriseerde korfbal specifieke oefeningen die kort en krachtig beschreven zijn. Alle oefeningen komen op gestructureerde wijze aan bod en worden verduidelijkt door plaatjes en foto’s. Ook het materiaal, de regels en de differentiaties voor de trainer worden vermeldt. Zo kan iedere trainer een logisch opgebouwde, leuke én effectieve korfbaltraining geven! Het mooiste van het verhaal is dat u de bundel gratis kunt opvragen bij ons!

U kunt als vereniging deze bundel dus gratis aanschaffen door ons een e-mail te sturen.
Het is oefenstofbundel die gericht is op de gehele jeugdopleiding.  Deze bundel wordt vanaf 2018 niet meer geupdate, Spelenderwijs Verbeteren richt zich m.n. op de ontwikkeling van onze applicatie. Voor een leesexemplaar kunt u onderstaand PDF document openen.

Downloaden (PDF, 1.36MB)

 

Indeling van de bundel:
Om onze producten te professionaliseren hebben we in mei 2016 veel overlegd met de korfbalbond. Deze fijne contactmomenten resulteerde in een intensievere samenwerking en vanaf 01-01-2018 zijn wij partner van het KNKV. Wij werken samen met de acht korfbalbedoelingen:

Aanvallen – scoren   Verdedigen – in balbezit komen zonder tegendoelpunt
Schieten om te scoren    Voorkomen van schieten
Assist geven om te scoren   Voorkomen van de assist
Vrijlopen om te scoren    Onderscheppen (steals)
In balbezit blijven om te scoren      In balbezit komen

Niet alle oefeningen in de bundels hebben alle korfbalbedoelingen in zich. Om vaardigheden te trainen is dat soms niet altijd mogelijk. Daarnaast zijn de beginspellen nog steeds leuk om te geven.  Om die reden ontstaat de volgende indeling in de bundel:

1. Scoren
2. In balbezit komen zonder tegendoelpunt
3. Vaardigheden
4. Beginspellen.

 

Voor meer informatie over de prijzen, klik dan hier.  U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Veelgestelde vragen