Image Alt

Corona update

Benieuwd naar onze uitgangspunten in deze woelige tijd? Of nieuwsgierig hoe je als vereniging of trainer de nieuwe app kan gebruiken? Lees dan verder!

Tegemoetkomingen

Het is nog onzeker hoelang deze corona maatregelen gaan duren. Helaas zijn we er allemaal de dupe van, maar laten we vooropstellen dat we niet sneller dan nodig moeten beginnen met sporten in teamverband. Voor onze klanten hebben we onderstaande tegemoetkomingen opgesteld.

Wij rekenen op jullie begrip!

Alle docenten die de KT cursussen mogen geven, worden toegevoegd aan een omgeving binnen de nieuwe applicatie, genaamd: KT-docenten. Zij kunnen zich alvast inlezen en zich laten inspireren. Tevens kunnen zij anderen stimuleren om te starten met hun trainerscursus.

Voor alle trainers die gestart waren met hun KT cursus, maar deze niet konden afronden wegens het coranavirus: geen zorgen! Jullie worden ook al toegevoegd aan een omgeving binnen de nieuwe applicatie. Deze omgeving is geldig tot 01-08-2021. Voldoende tijd om jullie cursus alsnog af te ronden in samenwerking met de KNKV.

Alle lopende accounts zetten we over naar de nieuwe omgeving. Jullie kunnen ter compensatie onbeperkt gebruik maken van de nieuwe applicatie. Alle trainers kunnen alvast toegevoegd worden. Zij kunnen kennismaken met de app en de visie. Afhankelijk van de duur van deze periode zullen we onze klanten nog verder tegemoet proberen te komen, voor zover wij dat kunnen.

Challenges voor thuis!

Onze spelvormen zijn wegens de maatregelen door het RIVM niet mogelijk om thuis te oefenen. Echter zitten er in onze applicatie ook balvaardigheden en veel schotspelletjes. Deze kunnen thuis goed worden toegepast. Dit zijn vier voorbeelden van challenges voor thuis! Is het jou gelukt? Stuur jouw filmpje naar ons op via Facebook of Intagram met #SVchallenge. Succes!

vergoeding vanuit de overheid

Ook sportclubs worden geraakt door deze overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Zij kunnen vanaf vrijdag 27 maart 2020 een aanvraag indienen voor een directe, eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro, vrijgesteld van belastingen. Deze (TOGS) Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 is vrij te besteden. Je kunt tot 26 juni 2020 een aanvraag indienen via:

0U9A6271

meer weten?

Vul hier jouw gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.    Of bel ons voor meer info:

    x